Sıkça Sorulan Sorular

Yerleşim Yeri - Okulumuz çevresinde yazlık siteler mevcuttur. Doğa sitesinden yukarıya çıkıldığında, okulumuza ulaşılır. Boyalık yolundan ise Palmin Otelin yaklaşık 100 m arkasından da dönülerek okula ulaşılabilir. Okulumuz denize hakim, yüksek bir tepede bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuza merkezden 2 Nolu veya 5 Nolu minibüslerle ulaşılabilir. Kendi aracıyla gelmek isteyenler, merkezden Söke İstikametine doğru çevre yolu üzerinde ilerleyerek Sanayi sitesi kavşağından sağa doğru dönmek suretiyle, yaklaşık 1 Km yol katederek ulaşabilirler. Salı pazarı, stadyum, Palmin Otele varmadan ya da geçtikten sonra da Yüksel Yalova caddesi üzerinden (boyalık yolu) sola dönmek suretiyle okula ulaşılabilir. Öğrencilerimiz genel olarak servisleri kullanmaktadır.