Öğrencilerimiz Kuşadası Sahiline Güneş Saati Çizimine Başladı.

Öğrencilerimiz Kuşadası Sahiline Güneş Saati Çizimine Başladı.

Uluslararası Erasmus Plus projemiz kapsamında Litvanya, Polonya ve Romanya'daki okullardaki öğrenciler ile birlikte "Güneş" temalı "The Sons of The Sun" adlı proje hazırlıklarına başladık.

06.04.2016 2141

                  6 Nisan 2016 tarihinde Kuşadası El Heykeli önünde "Analemmatic Güneş Saati" çizimini Okul Müdürü Şaban HAKBİLİR, İngilizce Öğretmeni Zeynep KARUL ve Fen Bilgisi Öğretmeni Mert KOÇER nezaretinde 20 öğrenci birlikte çalışarak; Analemmatic Güneş Saatinin hazırlık çizimlerini tamamladık. Kuşadası Belediyesi, öğrencilerin çizmiş oldukları bu Güneş Saatinin peyzaj çalışmasını yaparak, Kuşadası'na kalıcı bir eser bırakmayı hedefliyor. Bu güzel çalışma ile Türkiye'deki sayılı çalışmalar arasında gösterilecektir.

 

             15 Haziran 2016 Çarşamba günü Kuşadası'na gelecek olan Polonya, Litvanya ve Romanya okullarından öğrenciler ile birlikte, Kuşadası Belediyesi'nin destekleri ile Güneş Saatimizin açılışı yapılacaktır. Güneş Saatinin kullanımı hakkında da kısa bilgilerin olacağı, bilgilendirme panosu da düzenlenerek sahilde yerini alacaktır.