MAKBULE HASAN UÇAR ANADOLU LİSESİ – EKODOSD İŞBİRLİĞİ

MAKBULE HASAN UÇAR ANADOLU LİSESİ – EKODOSD İŞBİRLİĞİ

EKODOSD ile Kuşadası Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim, Bilim, Spor ve Kültürel Alanlar İşbirliği Protokolü, Lisenin Müdürü Şaban HAKBİLİR ve EKODOSD Başkanı Bahattin SÜRÜCÜ tarafından  imzalandı.

2 Yıl geçerli olan protokolle, her öğretim yılında Lise'nin öğrencilerine, Lise tarafından doğa, çevre ve kültürel kaynaklarla ilgili önerilecek konularda eğitim çalışmaları yapılacak. Lise tarafından belirlenecek zamanlarda çevre gezilerinde organizasyon desteği sağlanacak. Öğrenci, öğretmen, veli ve paydaşlara yönelik tertip edilecek eğitici ve öğretici seminer, panel ve konferanslar için akademik personel temini konusunda destek verilecek. 

İşbirliğin de; yapılacak faaliyetlere ilişkin tüm kararlar ortaklaşa alınacak, yapılan ortak çalışmaların fayda analizleri yapılacak, öğrencilerin çevre, doğa ve doğa sporlarına karşı farkındalık ve duyarlılıklarının artırılmasına yönelik eğitim seminerleri ve etkinlikler hazırlanmasına destek olunacak.

 

Kuşadası ve çevresindeki karasal ve denizel biyolojik çeşitlilik, botanik, yaban hayatı, kuşlar, kültürel varlıklarla ilgili, öğrencilerle birlikte çalışmalar yapılacak.

14.12.2017 468

14-12-201714-12-201714-12-201714-12-2017